Wat is Customer Relationship Management (CRM)?

Geplaatst op in de categorie nieuws

Het gebruik van een CRM-systeem kan u een duidelijk overzicht geven van uw klanten. U kunt alles op één plek bekijken: een eenvoudig, aanpasbaar dashboard dat u de voorgeschiedenis van een klant, de status van uw bestellingen, eventuele problemen met de klantenservice en meer vertelt.

Customer Relationship Management (CRM) is een strategie voor het beheren van de relaties en interacties van uw bedrijf met uw klanten en potentiële klanten. Het helpt je om je winstgevendheid te verbeteren. Meestal, wanneer mensen praten over CRM, verwijzen ze meestal naar een CRM-systeem, een hulpmiddel dat helpt bij contactbeheer, verkoopbeheer, workflowprocessen, productiviteit en meer.

CRM en de cloud

Misschien wel de meest recente ontwikkeling in CRM-systemen is de overstap naar de cloud. Bevrijd van de noodzaak om software te installeren op honderden of duizenden desktop, pc’s, en mobiele apparaten, ontdekken organisaties over de hele wereld de voordelen van het verplaatsen van gegevens, software en services naar een veilige online omgeving. Je kunt dus werken vanaf elke plek. Uw medewerkers kunnen gegevens controleren en deze onmiddellijk bijwerken. Dezelfde informatie is beschikbaar voor iedereen die het nodig heeft, van het verkoopteam tot de vertegenwoordigers van de klantenservice.Maak supersnel foutloze offertes met de DocSys Offertegenerator

Door de open hybride architectuur kan DocSys als geen ander documenten genereren op basis van informatie uit verschillende systemen. Informatie uit diverse soorten databases wordt omgezet naar een bruikbaar bestandsformaat. Intelligentie in de vorm van XML beslisregels en bijvoorbeeld Tekstblokken zorgt dat de meest complexe documenten snel en eenvoudig samengesteld worden. De gecreëerde informatie wordt hierna in de gewenste vorm, via het gewenste kanaal verstuurd. Vanzelfsprekend worden gecreëerde documenten ook automatisch op dossierniveau in het gewenste systeem opgeslagen: digitale archivering.

DocSys is gekoppeld met onder meer de volgende CRM-, ERP-, DMS- en HRM- systemen en databases: AFAS ProfitSAPSAP SuccessFactorsMicrosoft SharePointeWorXShareWorX, Microsoft Dynamics, DigiJust, PeopleSoftStars, SG|tobias, FileNet, OracleMicrosoft OutlookCorsa, Hummingbird, BusinessBaseOffice 365/Office Online.

Integratie met andere systemen is ook mogelijk.

Wilt u weten wat wij voor u bedrijf kunnen betekenen? Laat uw gegevens dan hier achter of bel met 053 – 789 0 987

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht