Uw documenten persoonlijk en in huisstijl

Geplaatst op in de categorie nieuws

U verstuurt regelmatig belangrijke informatie naar een groot aantal klanten. U wilt uw klanten persoonlijk aanspreken, informatie op maat maken. Ook vindt u het belangrijk dat documenten er professioneel uitzien. Het invoeren van persoonsgegevens en controleren of documenten voldoen aan de huisstijl vindt u zonde van uw tijd. DocSys.Web is dan de ideale oplossing voor uw bedrijf.

Alles in huisstijl

Ieder document dat verstuurd wordt -digitaal of per post- is een visitekaartje van uw organisatie. U wilt daarom zeker weten dat documenten voldoen aan de huisstijlafspraken. Met DocSys.Writer worden Microsoft Office Word en Open Office documenten conform de huisstijl gemaakt.  Uw documenten zijn altijd voorzien van het correcte lettertype en het actuele logo, op de juiste plaats.

Eenvoudig personaliseren

Doordat DocSys.Writer moeiteloos communiceert en integreert met uw overige systemen is personalisatie van documenten heel eenvoudig. Denk bijvoorbeeld aan het overnemen van contactpersonen uit Outlook of uw CRM-systeem. Op deze manier voorkomt u fouten en bespaart u tijd.

Tekstblokken en brievenboek

Met de Text Designer en Document Wizard kunt u intelligente tekstblokken en standaarddocumenten maken.  Zo bent u verzekerd van correcte inhoud én opmaak van documenten. Doordat tekstblokken en standaardbrieven op één plek worden opgeslagen is onderhoud heel eenvoudig.

Laat u infomeren over de mogelijkheden

U kunt ons direct bellen via 053 – 789 0 987. Piet Kamma vertelt u graag meer.
Voorbeelden van projecten vindt u op deze site en op www.DocSys.nl onder cases.

Tags

Terug naar het overzicht