Switch! Multi Label Manager

Geplaatst op in de categorie nieuws

Altijd het juiste logo en juiste (juridische)bedrijfsgegevens in documenten
Diverse bedrijven beschikken over meerdere bedrijfsidentiteiten met ieder een eigen logo en/of meerdere locaties. Met de Multi Label Manager voegt u eenvoudig en snel het juiste logo en de correcte bedrijfsgegevens aan documenten toe.

Slecht één huisstijlmodel voor de gehele organisatie

De Multi Label Manager werkt met een bibliotheek waarin diverse logo’s zijn opgeslagen. Een logo wordt eenvoudig gekoppeld aan een organisatieonderdeel en locatie. Alle medewerkers van een organisatie kunnen hierdoor hetzelfde huisstijlmodel gebruiken. Bij het maken van documenten wordt automatisch het juiste logo toegevoegd of kunnen zij dit simpelweg selecteren. Ook de locatie- en juridische-gegevens van het organisatieonderdeel worden geplaatst.

Rechten en automatisering

Het toevoegen van logo en locatiegegevens kan automatisch gebeuren op basis van het profiel van een medewerker. Afhankelijk van rechten die toegekend worden, kunnen medewerkers switchen tussen diverse logo’s en bedrijfsgegevens om zo documenten te kunnen maken voor verschillende merken of locaties.

Besparen door schaalvergroting

Bijkomend voordeel van de Multi Label Manager is dat u flink kunt besparen op de kosten van huisstijldrukwerk doordat u gegevens eenvoudig mee kunt printen.

Meer weten?

Neem contact met op met B-ware Business Software.

Tags

Terug naar het overzicht