Documentgenerator SAP SuccessFactors

Geplaatst op in de categorie nieuws

HR-afdelingen hebben steeds minder handen om het werk te doen. Geavanceerde HR-informatiesystemen zoals SAP SuccessFactors bieden een geïntegreerde omgeving voor alle HR processen. Op die manier worden complexe processen inzichtelijk, overzichtelijk en efficiënt. De werknemer zelf kan vaak veel regelen in deze geavanceerde HR-informatiesystemen.

Steeds meer bedrijven kiezen voor een Cloud oplossing. Een voorbeeld van een vooraanstaande HR oplossing is SAP Successfactors. Wereldwijd biedt SAP SuccessFactors aan duizenden organisaties een solide platvorm voor het inregelen van alle HR processen.

Hoeveel informatie er ook in een systeem staat, dikwijls moet er informatie uit het systeem worden gehaald. Bijvoorbeeld voor het samenstellen van documenten zoals brieven, mutaties en contracten. Om ook dit proces van documentcreatie te optimaliseren kan er een documentgenerator ingezet worden.

Een bewezen oplossing voor documentgeneratie met informatie uit SAP SuccessFactors is DocSys. De HR-afdelingen van verschillende organisaties zoals HeinekenAstellas PharmaErasmus Universiteit Rotterdam en Grolsch werken met de documentgenerator DocSys gekoppeld aan SAP SuccessFactors.

Met DocDys wordt ook het beheer van de contractmodellen, artikelen en teksten eenvoudiger en overzichtelijker. Door slimme rationalisaties is het hergebruik van componenten vanzelfsprekend.

B-ware Business Software is specialist in documentcreatie en ontwikkelaar en leverancier van DocSys, de flexibele software waarmee foutloze correspondentie in huisstijl vanzelfsprekend is.  Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met huisstijlautomatisering, het vereenvoudigen van documentcreatie en optimaliseren van document-workflow. Met meer dan 250.000 tevreden gebruikers en meer dan 25 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor het optimaliseren van uw documentcreatie.

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tags

Terug naar het overzicht