Recruiters onnodig veel tijd kwijt met cv in huisstijl zetten

Geplaatst op in de categorie nieuws

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft eind juli gemeld dat het aantal snelgroeiende bedrijven weer toeneemt. Uitzendbureaus behoren tot de meest snelgroeiende bedrijven. Om te kunnen groeien moeten uitzendbureaus kandidaten aan het werk krijgen. Hiervoor moeten zij cv’s van deze kandidaten voorleggen aan opdrachtgevers. Dankzij DocSys kost het weinig tijd om professionele cv’s te maken en wordt de kans om de opdracht te vervullen vergroot.

Snel een foutloos huisstijl cv maken met DocSys
Maak snel professionele cv’s met DocSys

Om te groeien moeten jouw kandidaten aan het werk, om kandidaten voor te stellen heb je goede cv’s nodig

Er zijn veel verschillende arbeidsbemiddelingsbureaus, maar hoe verschillend de kandidaten en werkgebieden van de diverse bureaus ook zijn: voor iedere kandidaat die bij een relatie voorgesteld wordt, moet eerst het cv in de huisstijl van het desbetreffende bureau worden gezet. Het naar de huisstijl aanpassen van cv’s kost recruiters en backoffice medewerkers veel tijd en moeite. Bovendien is dit een foutgevoelige klus. Zonde en niet nodig!

Je kunt veel sneller en makkelijker cv’s in jouw huisstijl omzetten

Het goede nieuws is dat bovenstaande eenvoudig op te lossen is. Met DocSys verander je de cv’s van jouw kandidaten eenvoudig in prachtige cv’s in de huisstijl van jouw bureau. De cv’s van jouw high potentials zijn snel klaar om door te sturen naar je opdrachtgever, zodat jij die vacature vervult.

Meer weten?

Neem contact op

De werving- en selectiebranche, ook wel recruitmentbranche genoemd is een dynamische branche. De diverse arbeidsbemiddelingsbureaus richten niet al deze bureaus zich op dezelfde soort werving- en selectie. Zo is er Interim Recruitment, zijn er Executive Search Bureaus, Campus Recruiters, Detacheringsbureaus maar ook Managed Service Providers.

Tags

Terug naar het overzicht