Printerlade aansturing, foutloos printen

Geplaatst op in de categorie nieuws

DocSys.Web zorgt dat documenten altijd goed geprint worden. Juiste printerlade aansturing. Altijd direct op het juiste papier printen? Voorkom printfouten, onnodig heen en weer lopen en papierverspilling. Bespaar op print- en drukwerkkosten door automatische keuze van de juiste printerlade en papiersoort. DocSys.Web zorgt dat u moeiteloos en foutloos print.

Juiste lade, juiste papier, perfect geprint

Op de DocSys.Web server worden printergroepen aangemaakt en printers/multifunctionals* en printerlades geconfigureerd. Het printernetwerk wordt éénmalig centraal ingesteld zodat bij het afdrukken van documenten altijd de lade met de juiste papiersoort gekozen wordt. Instellen gebeurt per type document (bijvoorbeeld, brief, memo, offerte, rapport) en indien gewenst kunnen verschillende bladzijden of secties op verschillende papiersoorten worden geprint. Denk bijvoorbeeld aan een brief waarvan u de eerste pagina wilt afdrukken op briefpapier en overige pagina’s op volgpapier. U hoeft dit niet meer handmatig in te stellen. Eén druk op de knop en het document rolt op de gewenste manier uit de printer. Ook het printen van PDF gaat altijd goed omdat lettertypes automatisch ingesloten worden.

Bespaar op drukwerk- en portokosten

Wanneer u een document maakt in DocSys.Web kunt u kiezen of u het logo (kleur of zwart-wit/grijstinten) en/of adresgegevens toevoegt. We kunnen instellen dat wanneer het bestand een logo of adresgegevens bevat, automatisch de lade met blanco papier wordt geselecteerd. Door logo en adresgegevens mee te printen kunt u gebruik maken van standaard drukwerk en veel besparen op drukwerkkosten. Met DocSys.Web kunt u ook automatisch een KIX‑code toevoegen aan uitgaande post. Hierdoor bespaart u op portokosten.

DocSys.Web: efficiënte documentcreatie in huisstijl

DocSys.Web vereenvoudigt documentcreatie in huisstijl. Door de data uit uw primaire systeem (HRM, CRM, ERP, DMS) te gebruiken en veelgebruikte tekstfragmenten te standaardiseren door middel van tekstblokken en standaardbrieven worden documenten snel en foutloos gemaakt. Voor grafische documenten zoals een PowerPoint-presentatie kan een dia bibliotheek en afbeeldingenbank gemaakt worden. DocSys.Web is een modulair opgebouwd softwarepakket. Er is een module beschikbaar voor iedere Office-applicatie.

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer over DocSys.Web en printerlade aansturing. Heeft u specifieke wensen op het gebied van printen? Wilt u bijvoorbeeld altijd printen op voorbedrukt papier, maar documenten wel met logo archiveren? Laat het horen en we regelen het voor u. U kunt ons bereiken via 053 789 0 987.

 *Configuratie is mogelijk voor iedere printer/multifunctional: Xerox, HP, Sharp, Canon, Ricoh, Epson, Brother, Samsung, Lexmark, Kyocera enz. 

Automatisch printerlade aansturing met DocSys.Web

Tags

Terug naar het overzicht