Organisatie

De organisatiestructuur binnen B-ware Business Software is plat en informeel, met korte efficiënte lijnen om de service te garanderen die onze klanten van ons vragen. Bij B-ware Business Software werken momenteel circa twintig medewerkers waarvan het merendeel ontwikkelaar is.

Medewerkers en bedrijfscultuur

De meeste medewerkers hebben een HBO- of academische achtergrond. Daarnaast heeft ons bedrijf een goede relatie met de Universiteit Twente. Dit betekent voor u dat wij gebruik kunnen maken van dit kenniscentrum en van de meest hoogwaardige technologieën op ontwikkelingsgebied. Alle ontwikkelaars in ons bedrijf hebben de status van Microsoft Certified Professional of zijn hiervoor in opleiding.

De bedrijfscultuur kenmerkt zich door het toepassen van nieuwe en innovatieve technologie met de kwaliteit van klassiek geschoolde programmeurs. Deze mix van pragmatische innovatie en klassieke kwaliteit was één van de redenen dat B-ware de Van den Kroonenberg-prijs voor jong ondernemerschap is toegekend.

Bij B-ware werken?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, doortastende types die van aanpakken weten. Ben jij een software developer, een commerciële topper of wil je stage komen lopen? Dan horen we graag van je! Kijk bij de vacatures of stuur een e-mail met je CV en motivatie naar info@b-ware.com o.v.v. “sollicitatie”.

Ons kantoor

B-ware is gevestigd in Enschede aan de Hengelosestraat 50. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken via 053 – 789 09 87 of info@b-ware.com.

B-ware Business Software, Hengelosestraat 50, 7514 AJ Enschede, foto pand

Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software
Erasmus University Rotterdam

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op