Missie en visie

B-ware Business Software is specialist in documentcreatie. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met huisstijlautomatisering, het vereenvoudigen van documentcreatie en optimaliseren van document-workflow. Wij zijn ontwikkelaar en leverancier van DocSys, de flexibele software waarmee foutloze correspondentie in huisstijl vanzelfsprekend is.

Missie: Documentcreatie vereenvoudigen, huisstijl borgen, fouten voorkomen

Wij zorgen dat onze klanten snel, foutloos en gemakkelijk prachtige documenten maken. Documenten zoals brieven, offertes, contracten, memo’s en rapporten, maar ook presentaties, spreadsheets, e-mails, digitale nieuwsbrieven, contracten en meer. Vanzelfsprekend altijd in huisstijl en voorzien van actuele gegevens en informatie door integratie van systemen en het gebruik van een Brievenboek en tekstblokken.

Visie: Vereenvoudigen is verbeteren

Waar gewerkt wordt moet informatie vastgelegd worden in systemen en allerlei soorten documenten. Het maken van documenten kan veel tijd kosten, maar moet altijd zorgvuldig gebeuren. Een soepel proces zorgt voor het beste resultaat. Wij realiseren daarom het volgende voor onze klanten:

  • Procesoptimalisatie: documenten worden makkelijk en snel gemaakt.
  • Output optimalisatie: inhoud én opmaak (in huisstijl) van documenten is correct.
  • Document Output Management optimalisatie: gecreëerde documenten worden op de juiste manier opgeslagen, gedeeld en/of verstuurd.

B-ware Business Software is Microsoft Gold Partner

Met meer dan 250.000 tevreden gebruikers en meer dan 25 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor het optimaliseren van uw documentcreatie.

remake 6

Logo Teva {harma, gebruiker van DocSys
Astellas koos voor DocSys
Politieacademy is tevreden gebruiker van DocSys
Holmatro gerbuikt DocSys.Web voor wereldwijde communicatie in huisstijl

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op