Bedrijfsprofiel

Tijdens zijn studie aan de Universiteit Twente ontwikkelde Bas ten Hoeve al software voor bedrijven die bijzondere optimalisatievragen hadden. In 1990 is innovatie start-up B-ware opgericht met als doel: uitdagende automatiseringsvraagstukken op technisch en administratief gebied oplossen.

Diverse opdrachten

De eerste opdrachten waren erg divers met als enige rode draad dat de opdrachten vooral leuk en uitdagend waren voor B-ware-ontwikkelaars. Zo is voor Ericsson een besturingssysteem gemaakt voor een nieuwe telefooncentrale, voor Albert Heijn een kassatrainer, voor NS een functiewaarderingssysteem. Dit laatste systeem (CoNSis) was bijzonder omdat zowel de OR als het Management criteria voor de toepassing van de beslisregels hadden opgegeven en deze applicatie door beide belangengroepen is geaccepteerd.

Kernactiviteiten: correspondentie in huisstijl

Na een aantal jaar is B-ware zich gaan specialiseren in het makkelijk maken van kantoorwerk door Microsoft Office-gerelateerde documentprocessen te optimaliseren. Om klanten te helpen snel, makkelijk en foutloos de juiste informatie, in de juiste opmaak (altijd in huisstijl) en juiste vorm (o.a. DOCX, PDF, HTML, E-mail) bij de juiste personen te krijgen. In 2003 heeft dit geleid tot de ontwikkeling van de huisstijlapplicatie DocSys. Door klanten met klinkende namen als HEINEKEN, Astellas Pharma, ArboNed, Holmatro, Eneco, Essent, Getronics, KPN, Menzis, NS, Nuon, NIBC, KPMG, Strukton, Robeco, USG People, Cordaan, Wehkamp, diverse Woningcorporaties en een aantal ministeries is DocSys marktleider op dit gebied in Nederland en wordt ook internationaal gebruikt. DocSys kent een Client-based, Web-based en Cloud-oplossing, een oplossing voor het MKB en daarnaast een losse documentgenerator.

Het herinrichten van de documentenstructuur, Brievenboeken, intelligente Tekstblokken en de dialoogvensters zorgen dat gebruikers sneller en makkelijker documenten maken. Door volledige integratie met andere IT-systemen (bijvoorbeeld ERP, HRM, CRM, DMS) wordt handig gebruik gemaakt van bestaande gegevens. Dit zorgt voor efficiëntie en voorkomt fouten.

B-ware Business Software is Microsoft Gold Partner.

Met meer dan 250.000 tevreden gebruikers en meer dan 26 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor het optimaliseren van uw documentcreatie.

remake 6

Cordaan gebruikt DocSys Online met SharePoint koppeling voor documentcreatie in huisstijl
Logo Strukton, tevreden gebruiker DocSys
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software
Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys
Holmatro gerbuikt DocSys.Web voor wereldwijde communicatie in huisstijl

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op