Technisch SEO rapport

Technische Search Engine Optimization

U weet dat Search Engine Optimization (SEO) of Zoekmachineoptimalisatie belangrijk is om gevonden te worden door (potentiële) klanten. U investeert in uw website en wilt graag weten hoe de website ervoor staat.

Meet de technische kwaliteit van uw website

B-ware maakt graag een rapport voor u van de technische kwaliteit van uw website. Het rapport geeft concrete aanknopingspunten om de vindbaarheid van uw website te verbeteren. U krijgt bijvoorbeeld inzicht in: geïndexeerde pagina’s in verschillende zoekmachines, Google PageRank, dode/broken links, interne- en externe links, HTML- en http-errors, titles en meta discriptions. Het rapport geeft concrete aanknopingspunten om de kwaliteit van uw website te verbeteren en de vindbaarheid in zoekmachines als Google en Bing te vergroten.

Nulmeting, verbeteren en monitoren resultaat

We bieden het Technisch SEO Rapport aan als package deal (twee metingen). Na de nulmeting gaat u de website optimaliseren. Met het tweede rapport ziet u de resultaten van de geleverde inspanningen. De tool is ook uitermate geschikt voor marketing- en communicatiebureaus om de beginsituatie in kaart te brengen en resultaat aan te tonen.

Eneco gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Ecorys gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
KPMG gebruikt DocSys Headlines voor digitale nieuwsbrieven

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op