Simpel driestappenproces

1 Selecteer het gewenste documentmodel

Een documentmodel beschrijft de opmaak en indeling van een document. Dit is in een open standaard beschreven (in XML). Vanuit de Model Explorer kiest een gebruiker simpelweg het gewenste model. De Model Explorer lijkt op de bekende Windows Explorer.

2 Beantwoord de schermdialoog van het documentmodel

Met het starten van het model wordt het documentcreatieproces gestart. De schermdialoog ziet eruit als de vertrouwde Microsoft Office-invulschermen. In een vraag-en-antwoordmodeldialoog worden de tekstblokken geselecteerd en aangepast. De ingebouwde logica zorgt ervoor dat automatisch gegevens worden opgehaald uit de centrale systemen en dat keuzes, data, velden en tekstopties automatisch in alle tekstblokken worden ingevuld en verwerkt. Aan het einde van de dialoog wordt het daadwerkelijke basisdocument aangemaakt en Microsoft Office gestart.

3 Document vervolmaken

De gebruiker kan zelf tekst wijzigen en aanpassen, voor zover dit geen beschermde tekstgebieden zijn. Aan het eind van het proces kan het document en eventuele in het model vastgelegde metadata worden opgeslagen en/of doorgegeven aan andere systemen (bijvoorbeeld het DMS-systeem).standaarddocument2

standaarddocument

HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op