DocSys: Modules en mogelijkheden

DocSys, voor efficiënte documentencreatie in huisstijl

Ons documentensysteem, DocSys, is beschikbaar in verschillende vormen. We hebben een Client-based en Cloud-based variant van DocSys en een server-based documentgenerator: ‘de Documentserver’. DocSys kent verschillende modules en uitbreidingen waarmee tekstdocumenten, e‑mailhandtekeningen, presentaties, spreadsheets en digitale nieuwsbrieven efficiënt gegenereerd worden en altijd in huisstijl zijn. Door integratie met ERP-, CRM-, HRM-, DMS-systemen en overige systemen en databases worden documenten altijd voorzien van de juiste gegevens en automatisch opgeslagen. We zorgen voor optimalisatie van document-gerelateerde workflow en document output. Voor iedere organisatie is er een passende oplossing.

Ga naar de website van DocSys of bekijk onderstaande korte introductiefilm

Tekstdocumenten in Word en Open Office

DocSys verzorgt de opmaak in huisstijl van tekstdocumenten in Microsoft Office Word en Open Office Writer. Writer is geschikt voor een verscheidenheid aan documenten: brief, memo, verslag, fax, persbericht, rapport, offerte, contract, agenda, notulen, adresetiketten en meer. Met de uitbreidingen Tekst Designer en Document Wizard creëert u onder andere eenvoudig gebruiks- en onderhoudsvriendelijke tekstblokken en standaardbrieven. DocSys kan ook een gepersonaliseerd lint in o.a. Word aanbieden zodat medewerkers altijd eenvoudig en snel de juiste huisstijl kunnen toepassen.

Opmaakfunctie-overzichtelijk-bij-elkaar-in-Office-lint-met-DocSys

Presentaties in PowerPoint

DocSys.Impress verzorgt de huisstijl in Microsoft Office PowerPoint- en OpenOffice.org Impress presentaties. Met de Slide Assistant kunt u dia’s uit de bedrijfsbibliotheek opzoeken en invoegen. Zo maakt u snel professionele presentaties in huisstijl.

De Documentserver: snelle, betrouwbare documentgenerator

De Documentserver is een server-based documentgenerator die integreert met DMS-, HRM-, CRM- en overige systemen/databases. Met behulp van deze oplossing maakt en archiveert u snel en eenvoudig gepersonaliseerde documenten (digitaal en geprint) voor uw klanten en relaties. Documenten worden automatisch gegenereerd, geprint en/of afgelegd in individuele dossiers.

E-mail opmaak, ondertekening en Pay-off

DocSys.Message en Signer zorgen dat e-mail altijd in huisstijl en voorzien van een correcte handtekening verstuurd wordt. Met de E-mail Pay-off verandert u e-mails in sterke marketinginstrumenten.

Excel rekenbladen, grafieken en tabellen

DocSys.Calc verzorgt de opmaak in huisstijl in Microsoft Office Excel en Open Office Calc-werkbladen. De basis huisstijl opmaak van tekst, velden en grafieken wordt voor u verzorgd. Met uitbreidingen als de Table Wizard en Graph Wizard maakt u tabellen en grafieken in huisstijl.

Nieuwsbrieven en E-mailmarketing tool (Headlines™)

Met Headlines maakt u digitale nieuwsbrieven en e-zines in huisstijl voor uw klanten en relaties. Met het bijbehorende real-time dashboard krijgt u inzicht in het (klik)gedrag van uw doelgroep en kunt u nieuwsbrieven op maat maken voor iedere ontvanger.

Drukwerk en beeldmateriaalopmaak

Met Publish maakt u snel bestanden voor drukwerk zoals leaflets, factsheets, referenties, visitekaartjes en actieposters in huisstijl. Met de Image manager kunt u beeldmateriaal schalen, draaien of een uitsnede maken.

E-mail Bounce Hunter

De E-mail Bounce Hunter is een tool om uw e-mailadressen bestand op te schonen. Dit voorkomt bounces en dat u als spam aangemerkt wordt door e-mailproviders.

Technisch SEO Rapport

Het Technische SEO Rapport verschaft inzicht in de kwaliteit van uw website en biedt concrete aanknopingspunten voor verbetering van uw website.

Insight in website leads

Met Insight krijgt u inzicht in uw website leads. U weet wie u website bezoekt en beschikt over belangrijke informatie om webbezoekers te veranderen in tevreden klanten.

Erasmus University Rotterdam
Cordaan gebruikt DocSys Online met SharePoint koppeling voor documentcreatie in huisstijl
Politieacademy is tevreden gebruiker van DocSys
KPMG gebruikt DocSys Headlines voor digitale nieuwsbrieven
NIBC gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op