Integratie HRM-, ERP- & CRM systemen

Gegevens importeren, rechtstreeks vanuit HRM-, CRM- en overige systemen

Integratie en koppeling

DocSys integreert moeiteloos met uw CRM-, ERP-, DMS-, HRM- en overige ICT-systemen. Door hergebruik van informatie zijn minder menselijke handelingen nodig om correspondentie te personaliseren en adresseren. Hierdoor voorkomt u fouten en bespaart u tijd en geld. Verzend eenvoudig de juiste informatie, in de juiste opmaak (huisstijl) en de juiste vorm (o.a. .docx, pdf, e-mail, html, portal) naar de juiste mensen.

Communiceren met databases

Door de open hybride architectuur kan DocSys als geen ander documenten genereren op basis van informatie uit verschillende systemen. Informatie uit diverse soorten databases wordt omgezet naar een bruikbaar bestandsformaat. Intelligentie in de vorm van XML beslisregels en bijvoorbeeld Tekstblokken zorgt dat de meest complexe documenten snel en eenvoudig samengesteld worden. De gecreëerde informatie wordt hierna in de gewenste vorm, via het gewenste kanaal verstuurd. Vanzelfsprekend worden gecreëerde documenten ook automatisch op dossierniveau in het gewenste systeem opgeslagen: digitale archivering.schematische weergave DocSys B-ware.

Voorbeelden van koppelingen

DocSys is gekoppeld met onder meer de volgende CRM-, ERP-, DMS- en HRM- systemen en databases: AFAS ProfitSAPSAP SuccessFactorsMicrosoft SharePointeWorXShareWorX, Microsoft Dynamics, DigiJust, PeopleSoftStars, SG|tobias, FileNet, OracleMicrosoft OutlookCorsa, Hummingbird, BusinessBaseOffice 365/Office Online.

Integratie met andere systemen is ook mogelijk.

Erasmus University Rotterdam
Politieacademy is tevreden gebruiker van DocSys
Alliander gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
NIBC gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op