Adressenboek & Persoonsgegevens

Integratie persoonsgegevens

Correspondentie moet worden gepersonaliseerd en geadresseerd. De gegevens van klanten, medewerkers en overige relaties zijn opgeslagen in diverse systemen. Door middel van koppelingen halen we deze gegevens rechtstreeks uit uw CRM-, HRM-systeem of uit een andere database. Zo selecteert u eenvoudig de juiste gegevens wanneer u een document maakt of wilt versturen.

Altijd actuele gegevens

Wij adviseren om gegevens zoveel mogelijk rechtstreeks uit een CRM-, HRM- of overige systeem te halen. Exports uit databases, bijvoorbeeld in de vorm van een Excel-bestand, vormen een risico: ze zijn beperkt houdbaar. Wanneer het CRM- of HRM-systeem leidend is, weet u zeker dat gegevens actueel zijn. Zo kunnen (soms pijnlijke) fouten worden voorkomen. Wel zo veilig.

Adressenboek

Wanneer rechtstreeks koppelen met CRM-, HRM- of ander primair systeem niet tot de mogelijkheden behoort, kunnen we uiteraard voor alternatieven zorgen. Zo is het mogelijk om een persoonlijk of een – met een afdeling of het gehele bedrijf – gedeeld adressenboek aan te maken. Ook is het mogelijk om de gegevens van Outlook contacten te gebruiken om correspondentie te personaliseren en adresseren.

standaarddocument2

Deel deze pagina

Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software
Astellas koos voor DocSys
Politieacademy is tevreden gebruiker van DocSys

Zelf de mogelijkheden zien?


We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op