Ministerie van Justitie en Veiligheid kiest wederom voor de samenwerking met B-ware

Geplaatst op in de categorie nieuws

Naast Menzis, Cordaan, Ecorys en Teva hebben ook Antares en het ministerie van Justitie en Veiligheid wederom gekozen voor de samenwerking met B-ware. En daar zijn we trots op. 

Het ministerie van Justitie en Veiligheid werkt aan een veiliger en rechtvaardiger samenleving waarin mensen moeten kunnen samenleven ongeacht hun opvattingen of levensstijlen.  Justitie en Veiligheid doet dat samen met partners als gemeenten, onderwijsinstellingen, bedrijven, inspecties en de Belastingdienst. Ook komend jaar maken 30.000 medewerkers van Justitie en Veiligheid weer gebruik van DocSys voor het maken van documenten en PowerPointpresentaties.

Onze missie is dan ook: documentcreatie vereenvoudigen, huisstijl borgen en fouten voorkomen. Onze visie? Vereenvoudigen is verbeteren.

Enkele klanten aan het woord:

“De medewerkers besparen veel tijd met DocSys.CRM. Zij vinden vooral de eenvoud en het gebruiksgemak bij het maken van huisstijlsjablonen ideaal. Ook verzorgt Docsys.CRM de output van contractgegevens uit Archie door middel van een Excelformulier. De output wordt voor het bronsysteem gebruikt en de gegevens op het Excelformulier zijn door Menzis zelf te bepalen.” 

Maikel van Droffelaar, Functioneel Beheerder bij Menzis 

“Of onze mensen nu op kantoor achter een desktop of laptop zitten, bij een cliënt zijn, of onderweg of thuis vanaf hun tablet of smartphone werken, dankzij DocSys Online is ieder document dat gemaakt wordt en iedere e-mail die verstuurd wordt altijd in Cordaan huisstijl. Dat levert een flinke bijdrage aan onze professionele uitstraling.”       

Nadia Pignato, Senior Communicatieadviseur Cordaan                                                  

Wij zorgen dat onze klanten snel, foutloos en gemakkelijk prachtige documenten maken. Documenten zoals brieven, offertes, contracten, memo’s en rapporten, maar ook presentaties, spreadsheets, e-mails, digitale nieuwsbrieven, contracten en meer. Vanzelfsprekend altijd in huisstijl en voorzien van actuele gegevens en informatie door integratie van systemen en het gebruik van een Brievenboek en tekstblokken.

Waar gewerkt wordt moet informatie vastgelegd worden in systemen en allerlei soorten documenten. Het maken van documenten kan veel tijd kosten, maar moet altijd zorgvuldig gebeuren. Een soepel proces zorgt voor het beste resultaat.

Terug naar het overzicht