Microsoft Gold Certified Partner: Application Development

Geplaatst op in de categorie nieuws

Sinds 2008 heeft Microsoft aan B-ware Business Software het Microsoft Gold Certified Partner Level toegekend. Microsoft stelt zeer hoge eisen aan een Gold Certified Partner op het gebied van certificering van software, medewerkers, toegepaste technologieën en continuïteit. B-ware voldoet aan al die eisen en kan daardoor profiteren van een optimale ondersteuning van en samenwerking met Microsoft. Dit stelt ons in staat een kwalitatief nog betere dienstverlening te kunnen aanbieden en vanuit Microsoft hierbij nog beter ondersteund te worden.

Voor het bereiken van de Gold Certified status dient de partner te beschikken over onder andere gekwalificeerde medewerkers, gecertificeerde software en voldoende klantreferenties.

Klanten

Het streven van B-ware naar een langdurige relatie met haar klanten, heeft er toe bijgedragen dat alle gevraagde klanten graag als referentie wilden optreden. Het voor de klant uitgevoerde project, projectdeel of geleverde standaard-product is dan onderdeel van de referentiebeschrijving. In dit geval betroffen alle referenties de levering van een onderdeel van documentgeneratie, variërend van een standalone documentserver, een correspondentietool tot een elektronische-nieuwsbrieven-generator.

Microsoft Software

Als Microsoft Gold Certified Partner ontwikkelt B-ware geïntegreerde oplossingen op basis van de innovatieve producten van Microsoft. Voor onze software op het gebied van documentgeneratie, DocSys, integreren wij verschillende Microsoft Office onderdelen zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint, SharePoint en Outlook met koppelingen naar gegevens in MS Access of op basis van MS SQL Server. B-ware is op deze manier in staat om op een betrouwbare wijze de klant te ondersteunen met een oplossing waar men ook écht verder mee komt.

Tags

Terug naar het overzicht