Loonbeslagen in minder tijd afhandelen?

Geplaatst op in de categorie nieuws

Er is helaas een grote kans dat meerdere mensen binnen uw organisatie veel tijd besteden aan het afhandelen van loonbeslagen. Wat nou als wij u vertellen dat Documentgenerator DocSys de informatie die u moet aanleveren bij deurwaarders automatisch kan verzamelen en bundelen tot een kant een klare set? Hierdoor weet u zeker dat u altijd de juiste informatie aanlevert bij deurwaarders en kunt u waarschijnlijk meerdere fte’s vrijmaken.

vertel mij meer

Medewerkers met schulden helpen

Het zal geen verrassing zijn dat medewerkers met financiële problemen over het algemeen niet optimaal functioneren. Los daarvan vindt u het sowieso belangrijk dat uw werknemers lekker in hun vel zitten. Door de administratieve afhandeling van loonbeslagen te automatiseren bespaart u tijd. HR‑professionals kunnen deze tijd op een andere, meer constructieve manier besteden. Ze kunnen bijvoorbeeld plannen maken om medewerkers met schulden te helpen.

Lever snel, foutloze gegevens aan

Werkgevers zijn verplicht om mee te werken aan loonbeslagen. Dit betekent dat u informatie moet aanleveren bij deurwaarders. Documentgenerator DocSys bundelt de benodigde informatie geautomatiseerd tot een kant en klare set die u kunt aanleveren bij deurwaarders. Dit bespaart veel tijd en voorkomt fouten.

Meer weten?

DocSys optimaliseert nog veel meer op HR-gebied.

HRM-digitaliseringcontractgenerator Heineken

Tags

Terug naar het overzicht