Klaar voor IBAN?

Geplaatst op in de categorie nieuws

IBAN in templates, sjablonen en huisstijlmodellen is opgenomen. Snel met DocSys.Web. Vanaf 1 augustus 2014 is Nederland helemaal over op IBAN. Betalingen zijn dan alleen nog maar mogelijk met het langere IBAN rekeningnummer. U wilt dat uw relaties tijdig weten wat uw IBAN is, zodat betalingsverkeer soepel blijft verlopen. Door tijdig maatregelen te nemen voorkomt u problemen.

Templates aanpassen heel eenvoudig met DocSys.Web

Het is belangrijk om te zorgen dat uw IBAN rekeningnummer zo snel mogelijk vermeld wordt op uw communicatiemiddelen. Als u gebruik maakt van DocSys.Web is dit snel en eenvoudig te realiseren. B-ware zorgt voor een scheiding van opmaak en inhoud van documenten. Hierdoor wordt het aantal modellen meestal drastisch teruggebracht. Door centraal beheer van de huisstijlmodellen kunnen wijzigingen met een minimale inspanning doorgevoerd worden in de gehele organisatie. Met DocSys weet u zeker dat alle medewerkers altijd documenten maken die voldoen aan de actuele huisstijlrichtlijnen. Zelfs bij hergebruik van oude documenten.

Huisstijlautomatisering

Kost het veel tijd om wijzigingen door te voeren? Is uw huisstijl niet optimaal geautomatiseerd? Kan uw documentgerelateerde workflow en documentcreatie verbeteren? Ga voor efficiëntie met DocSys.Web.

Meer weten?

U vindt voorbeelden over de mogelijkheden van DocSys.Web op onze website. U kunt contact met ons opnemen via info@b-ware.com en/of 053 – 789 0 987.

Voor meer informatie over IBAN kunt u kijken op www.overopiban.nl.

Tags

Terug naar het overzicht