Indexeren, archiveren, vinden

Geplaatst op in de categorie nieuws

DocSys.Web genereert een unieke code, metadata voor elk document. Dit zorgt voor goed idexeren, makkelijk archiveren en terug vinden van informatie

DocSys genereert een unieke code, metadata voor elk document. Dit zorgt voor eenvoudig indexeren, archiveren en terug vinden van informatie.

Bedrijven en zelfstandigen zijn wettelijk verplicht om hun administratie zeven jaar te bewaren. Digitaal archiveren, van archiefkast naar database/DMS-systeem, bespaart een hoop papier en ruimte. Bovendien wordt het veel eenvoudiger om documenten en belangrijke informatie terug te vinden. DocSys ondersteunt u hierbij.

Document management: unieke codes, metadata

DocSys vereenvoudigt het maken van (complexe) documenten in huisstijl en integreert moeiteloos met diverse CRM-, HRM- en DMS-systemen. DocSys genereert een unieke code voor ieder document en zorgt automatisch voor het toevoegen van andere metadata. Dit maakt dat documenten goed te indexeren en digitaal te archiveren zijn. Het vereenvoudigt documentbeheer, versiebeheer en het terug vinden van documenten. U kunt zoeken via verschillende ingangen en informatie snel vinden. U bespaart kostbare ruimte en tijd en bent verzekerd van een professionele uitstraling. DocSys kan ook helpen met de juiste routing van documenten en de document workflow verbeteren.

ISO 9001 certificering

Goed document management helpt u om te voldoen aan de ISO-norm 9001. U moet hiervoor immers kunnen aantonen dat u voldoet aan de wet- en regelgeving, dat de organisatie de bedrijfsprocessen beheerst en voldoet aan de eisen van de klanten. De juiste inrichting van documentprocessen verkort doorlooptijd en afhandeltijd. U werkt sneller en klantgerichter.

Lees meer over de mogelijkheden van DocSys als Cloud oplossing of over onze oplossing voor het MKB.

Tags

Terug naar het overzicht