Global Mobility-team van HEINEKEN wint de FEM EMMA award

Geplaatst op in de categorie nieuws

Het Global Mobility-team van HEINEKEN wint de FEM EMMA award voor het meest innovatieve gebruik van technologie binnen EMEA (Europe, Middle East, Africa). De afdeling is getransformeerd om slimmere manieren van werken bij de ondersteuning van meer dan 650 expats over de hele wereld, waardoor relocatie en correcte toepassing van beleid en procedures mogelijk wordt.

HEINEKEN Global Mobility is een expertisecentrum dat gespecialiseerd advies verstrekt aan expats binnen hun onderneming. Deze afdeling heeft mensen in dienst die van het ene land komen, en in een ander land werken. HEINEKEN Global Mobility zorgt voor verhuizing, loon, informatie over het land, en overige zaken.

https://www.linkedin.com/company/3131/

Vanaf december 2016 is B-ware met HEINEKEN Global Mobility en ECA International bezig documenten te optimaliseren en te automatiseren, en het document terug te plaatsen in het DMS (document management systeem). Dit is onderdeel van een groter gedeelte waar HEINEKEN Global Mobility ook de communicatie via SharePoint (veilige locatie van Microsoft voor het opslaan, organiseren, delen en gebruiken van informatie vanaf elk apparaat) verbeteren. Deze documenten zijn direct zichtbaar voor de 650 expats over de hele wereld.

We zijn trots dat het Global Mobility-team van HEINEKEN deze prijs heeft gewonnen, waar onder andere ook B-ware aan heeft meegewerkt. Zie alle prijswinnaars hier.

Terug naar het overzicht