Foutloos en snel: Documentgenerator

Geplaatst op in de categorie nieuws

Genereer snel en foutloos documenten op maat voor uw klanten en relaties met onze server-based documentgenerator: de Documentserver. Zoals Jan van Garderen, Financieel Manager en Hoofd ICT bij woningcorporatie Heuvelrug Wonen zegt: “Op deze snelheid zaten we te wachten”.

Snel gepersonaliseerde documenten

Maak enkele persoonlijke documenten of een complete gepersonaliseerde bulk mailing. De Documentserver produceert losse, apart te bewerken documenten die u kunt opslaan op een door u te bepalen locatie. Kies bijvoorbeeld voor automatisch digitaal archiveren op dossierniveau (bv. Word of PDF bestand) en individueel versturen via e-mail. Of laat documenten geautomatiseerd printen en kies voor verzending per post.

Hoe werkt de Documentserver?

De Documentserver gebruikt een basis document en een XML data-document met variabele gegevens.
Het document is gebaseerd op een model (sjabloon) waarin de huisstijl (eventueel bestaande uit meerdere logo’s en lettertypes) en opmaak van het document is vastgelegd. De plaatsen waar persoonlijke informatie moet komen (zoals adressering en aanhef) zijn bekend. De verdere inhoud van het document kunt u genereren met behulp van tekstblokken of zelf invoeren.
Het XML data-document wordt gegenereerd op basis van een database waarin de klantgegevens staan. Door middel van een plugin zetten wij de benodigde gegevens uit elke database/primair systeem om naar het juiste formaat.

Informatie samenvoegen

De Documentserver koppelt beide bestanden tot een serie gepersonaliseerde documenten in huisstijl. Doordat dit op een externe server gebeurt gaat dit supersnel en wordt het systeem van de gebruiker niet zwaar belast. Een jaaroverzicht voor 100.000 klanten kunt u zo binnen één uur genereren.

Meer weten over onze server-based documentgenerator?

Server-based documentgenerator

Tags

Terug naar het overzicht