DocSys.Web in Amerika

Geplaatst op in de categorie nieuws

DocSys.Web geregistreerde merknaam in AmerikaDocSys.Web (een afgeleide van documenten systeem) is nu ook een officieel geregistreerd merk in de Verenigde Staten van Amerika. In Nederland is DocSys.Web al jaren een vertrouwde naam als het gaat om het maken van diverse soorten documenten in huisstijl. Maar ook in Amerika is B-ware Business Software nu de enige partij die de naam DocSys.Web mag gebruiken.

Over DocSys.Web

DocSys.Web verzorgt de opmaak in huisstijl in allerlei soorten documenten voor print- en digitaal gebruik. Onze standaard-software is modulair opgebouwd en voelt daardoor als maatwerk. We bieden een flexibele oplossing voor iedere organisatie. U kiest en betaalt alleen voor modules en functionaliteiten die interessant zijn voor uw organisatie. Met Writer (uit te breiden met tekstblokken en brievenboek) verzorgt u bijvoorbeeld de opmaak van al uw Word-documenten. Met Impress (uit te breiden met een diabibliotheek) bent u verzekerd van prachtige PowerPoint-presentaties in huisstijl.

Internationale groei

We hebben al een aantal mooie internationale klanten en verwachten op korte termijn het marktaandeel van DocSys.Web wereldwijd verder te vergoten.

Tags

Terug naar het overzicht