Spectaculaire tijdswinst

Anatomie van een brief

Elke brief bevat altijd een geadresseerde en een afzender. Deze gegevens komen vaak uit uw CRM (geadresseerde) of HRM (afzender) of administratiesysteem (of ERP). Elke brief heeft een onderwerp met mogelijk referentiegegevens over voorgaande correspondentie. Steeds meer bedrijven hebben SharePoint of een DMS waarin de brief wordt opgeslagen met kenmerken (metadata) om deze eenvoudig op de juiste plek te archiveren en weer terug te vinden.

Voorkom overtypen en routinewerkds_vb_b-ware

Datakoppelingen en referentiegegevens zijn onderdeel van elk briefmodel. Door deze bij aanvang van het proces in een modeldialoog op te geven, wordt automatisch alle data opgehaald en in de brief volgens de huisstijl opgemaakt. Doordat intelligente tekstblokken niet statisch zijn maar logica bevatten, kan meer tekst worden gestandaardiseerd en meer arbeidstijd worden bespaard.

Spectaculaire tijdswinst

Doordat het proces en de opmaak volledig worden geregeld en een deel van het typewerk uit handen wordt genomen is de tijdwinst zelfs bij eenvoudige brieven enorm. Bij organisatiebrede invoering is de investering vaak binnen een jaar terugverdiend.

Heuvelrug Wonen gebruikt DocSys en documentgenerator Documentserver voor correspondentie in huisstijl
Erasmus University Rotterdam
Cordaan gebruikt DocSys Online met SharePoint koppeling voor documentcreatie in huisstijl
Logo Strukton, tevreden gebruiker DocSys
Alliander gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op