Merkmanagement: huisstijl en corporate identity

U kent het belang van een goed imago en vindt het belangrijk dat uw organisatie goed herkenbaar is voor klanten, medewerkers en overige doelgroepen. Consequent gebruik van de huisstijl:
het logo, lettertype en kleuren van uw bedrijf levert een belangrijke bijdrage aan de herkenbaarheid van de organisatie.

Uniforme, professionele correspondentieds_vb_b-ware

Binnen organisaties maken meerdere mensen documenten. Iedereen doet dat op zijn eigen manier, bijvoorbeeld door het logo te importeren in een nieuw Microsoft Office document, of met behulp van een lokaal opgeslagen sjabloon of een oud document dat steeds wordt heropend. Gevolg hiervan is dat documenten vaak van elkaar verschillen en niet voldoen aan de huisstijl.

Huisstijlautomatisering

B-ware Business Software is specialist in het doorvoeren van de huisstijl in correspondentie en communicatiemiddelen. Door huisstijlautomatisering is ieder document of iedere e-mail die wordt gemaakt automatisch voorzien van de juiste huisstijl. Zo is zeker dat iedere brief, ieder rapport, e-mail of presentatie de juiste uitstraling heeft. Zo maakt u een professionele indruk en bouwt u aan een sterk merk. Wanneer er iets verandert in uw huisstijl, bijvoorbeeld een nieuw logo, is dit snel en eenvoudig door te voeren. Zo weet u zeker dat documenten altijd voldoen aan de actuele huisstijlrichtlijnen.

Zeker van goede content

B-ware kan aanvullend zorgen dat ook de inhoud van documenten altijd voldoet aan de wensen van de organisatie. Bijvoorbeeld door het aanleggen van een brievenboek met een aantal flexibele standaarddocumenten voor veelvoorkomende documenten, aangevuld met een aantal tekstblokken die eenvoudig (ook automatisch op basis van keuzes in vraag-en-antwoord dialoog) geïmporteerd kunnen worden.

Documentgenerator, content- en sjablonenbeheer, output management

Dankzij DocSys heeft u slechts één applicatie nodig om al uw document-gerelateerde processen te optimaliseren. Onze klanten noemen DocSys onder meer hun huisstijlsysteem, documentensysteem, documentgenerator, sjablonen-tool, content management systeem en output management systeem.

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op