DocSys: Documentcreatie vereenvoudigen

Organisaties kunnen niet zonder communicatie en gebruiken hiervoor diverse middelen. Voorbeelden hiervan zijn e-mail, social-media en talloze soorten documenten zoals diverse brieven, offertes, contracten, rapporten, persberichten, memo’s, agenda’s en notulen. Daarnaast wordt veel gebruikgemaakt van grafische manieren om informatie over te brengen. Bijvoorbeeld in de vorm van presentaties, grafieken en tabellen.

Bekijk de korte introductiefilm van DocSys Online

Bespaar op het maken van documenten: tijd én geld

Het maken van documenten kan veel tijd kosten. Niet iedere organisatie realiseert zich dat er veel winst te behalen valt op het gebied van documentcreatie en document output management. B-ware Business Software is specialist in het vereenvoudigen van documentcreatie en brengt de tijd en kosten die gemoeid zijn met het maken van documenten significant terug. We zorgen dat mensen makkelijker, efficiënter kunnen werken en dat de output van hogere kwaliteit is. Zowel qua opmaak als inhoud. Koppelingen met ERP- of CRM systemen met bijvoorbeeld klantgegevens besparen nog meer tijd en voorkomen fouten.

Onze werkwijze: analyseren, rationaliseren, centraliseren, integreren

We analyseren de huidige werkwijze en inventariseren wat binnen een organisatie aan basisdocumenten of sjablonen gebruikt wordt. We brengen een wildgroei aan rondzwervende sjablonen terug tot een overzichtelijk aantal flexibele huisstijlmodellen en tekstblokken, rationaliseren noemen we dat. Door deze huisstijlmodellen op logische plekken centraal aan te bieden, bijvoorbeeld geïntegreerd in Microsoft Office of uw bedrijfsapplicatie/primaire systeem, zijn ze altijd makkelijk te vinden. De modellen worden veelvuldig gebruikt en de noodzaak om dingen lokaal op te slaan verdwijnt.

Erasmus University Rotterdam
Logo Strukton, tevreden gebruiker DocSys
Alliander gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software
Astellas koos voor DocSys

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op