Ieder document is een visitekaartje

Ieder document (digitaal of per post) is een visitekaartje van uw organisatie. B-ware zorgt dat u snel en e envoudig documenten kunt maken en optimaliseert document workflow. Het automatiseren van uw huisstijl zorgt tevens voor een versterking van uw Corporate Identity.

Bespaar door procesoptimalisatie

B-ware is specialist in het verzorgen van oplossingen voor com
plexe documentvraagstukken. Door huisstijlautomatisering met DocSys maakt u eenvoudig prachtige brieven,, complexe offertes, contracten, en rapporten, mooie presentaties, nieuwsbrieven, e-mails en meer. Altijd in huisstijl en perfect gepersonaliseerd. Zo u kunt u focussen op inhoud en sneller, persoonlijker en mooier communiceren.

Bekijk onze oplossingen

Integratie, indexeren, archiveren

Door integratie met HRM-, CRM-, DMS- en overige systemen en databases is overtypen van gegevens of het vaker invoeren van dezelfde gegevens niet meer nodig. Ook goede indexering, archivering en het eenvoudig terug kunnen vinden van documenten is gewaarborgd. Voorkom fouten, bespaar tijd en geld.

remake 6

Ecorys gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Holmatro gerbuikt DocSys.Web voor wereldwijde communicatie in huisstijl
Logo Wooncompagnie, tevreden gebruiker DocSys
NUON gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op