Document Output Management

Centrale systemen zijn bedoeld om informatie te bewerken en bewaren, maar beschikken vaak niet over een functie om documenten te maken en printen. Medewerkers van een organisatie maken op basis van diverse systemen en databases, ieder op hun eigen manier documenten. Het eindresultaat van documenten verschilt hierdoor vaak. Het logo staat telkens op een andere plek of de aanhef is niet correct. Kortom: er ontstaan fouten en er is een gebrek aan uniformiteit. B-ware Business Software zorgt dat er volledige controle is over de opmaak en output van documenten.

Multi-channel output

Gegenereerde documenten kunnen in een door u gewenst bestandsformaat opgeleverd worden. Voorbeelden hiervan zijn .doc. docx, PDF, XML en HTML. Documenten worden automatisch opgeslagen op de plek die u wilt (bijvoorbeeld het DMS), automatisch geprint, verstuurd via e-mail en/of klaargezet in een portal.

Printerlade aansturing

Printmanagement zorgt voor een flinke besparing. Alleen al omdat het nu wél in één keer goed gaat, maar ook doordat generiek drukwerk besteld kan worden omdat logo’s en adresgegevens eenvoudig mee-geprint worden. B-ware Business Software zorgt dat ieder huisstijldocument automatisch op het juiste papier geprint wordt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om voorpagina’s automatisch op huisstijlpapier te laten drukken en volgpagina’s op volgpapier.

Erasmus University Rotterdam
Logo Strukton, tevreden gebruiker DocSys
Alliander gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op