De adoptie van de cloud gaat ook bij SAP razendsnel

Geplaatst op in de categorie nieuws

Klanten waarvan men verwacht had dat ze nog jaren zouden kiezen voor een on premise-oplossing, willen nu ineens alles naar de cloud brengen. Dat is niet alleen omdat de cloud op dit moment de trend is, maar omdat het innovatietempo in de cloud simpelweg hoger ligt, de kosten lager en het complete proces een stuk simpeler is.

Veel bedrijven hebben in het verleden gekozen voor het ERP-systeem van SAP en draaien dit inmiddels al jaren on-premise. Voorheen was het ook min of meer standaard dat er een bedrijf werd ingehuurd die de basis van het SAP ERP-systeem op maat ging maken naar de wensen van de klant. Hierdoor maken veel bedrijven gebruik van SAP-software met op maat gemaakte aanpassingen daarin. De laatste versie is S/4HANA. Bron: Techzine

SAP (Systems, Applications and Products) is van oorsprong een Duits softwarehuis, gevestigd in Walldorf. Het bedrijf is opgericht door een aantal voormalig IBM-medewerkers en qua grootte het vierde onafhankelijke softwarebedrijf ter wereld. Steeds meer bedrijven kiezen voor een Cloud oplossing. Een voorbeeld van een vooraanstaande HR oplossing is SAP Successfactors. Wereldwijd biedt SAP SuccessFactors aan duizenden organisaties een solide platvorm voor het inregelen van alle HR processen.

Hoeveel informatie er ook in een systeem staat, dikwijls moet er informatie uit het systeem worden gehaald. Bijvoorbeeld voor het samenstellen van documenten zoals brieven, mutaties en contracten. Om ook dit proces van documentcreatie te optimaliseren kan er een documentgenerator ingezet worden.

Een bewezen oplossing voor documentgeneratie met informatie uit SAP SuccessFactors is DocSys. De HR-afdelingen van verschillende organisaties zoals Heineken of Erasmus Universiteit Rotterdam werken met de documentgenerator DocSys gekoppeld aan SAP SuccessFactors. Met DocSys wordt ook het beheer van de contractmodellen, artikelen en teksten eenvoudiger en overzichtelijker. Door slimme rationalisaties en het hergebruik van componenten wordt het beheer ook gemakkelijker.

Wilt u weten wat B-ware voor uw bedrijf kan betekenen? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend binnen 2 werkdagen contact met u op.
U kunt zelf ook direct bellen naar 053 – 789 0 987 of mailen naar info@b-ware.com.

 

Terug naar het overzicht