Privacy statement en cookiebeleid

Privacy Policy B-ware Business Software

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze Websites en de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Ons beleid hierin is in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit beleid houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk behandelen. Voor meer informatie over de bescherming van persoonsgegevens, kun je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

De verantwoordelijke voor verwerking van persoonsgegevens

Juridische informatie

Ingenieursbureau B-ware b.v. handelend onder de naam B-ware Business Software
Hengelosestraat 50, 7514 AJ  Enschede, Nederland
Kamer van Koophandel 06 06 18 93 te Enschede

Tot onze “Websites” behoren:

  • b-ware.com
  • docsys.nl
  • docsys.net
  • docsysdotweb.nl
  • docsysdotweb.co.uk
  • docsysdotweb.com
  • docsysdotweb.de

Persoonsgegevens

“Persoonsgegevens”: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie ofwel direct over iemand gaat, ofwel naar deze persoon te herleiden is. Dat het om een natuurlijke persoon moet gaan, houdt in dat gegevens van overleden personen of van organisaties geen persoonsgegevens zijn.

Inzage, correctie en recht van verzet

Je hebt recht op toegang, wijziging, correctie van je persoonsgegevens (artikel 33 en 34 Wbp). Neem hiervoor contact op met B-ware Business Software, Hengelosestraat 50, 7514 AJ  Enschede, Nederland of via avg@b-ware.com.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om te bepalen wat er met je persoonsgegevens gebeurt na je overlijden. Voor meer informatie over het onderwerp, kun je de website van de Autoriteit Persoonsgegevens raadplegen. Tot slot heb je het recht je persoonsgegevens over te dragen. Dit recht is van toepassing op dezelfde manier als het recht op toegang en rectificatie.

Verzamelde informatie, doel, gebruik en verwerking van persoonsgegevens

B-ware Business Software verzamelt gegevens voor de uitvoering van haar diensten.

Persoonsgegevens worden verzameld wanneer:

  • je navigeert naar een van de Websites
  • je op een van de Websites vraagt om informatie
  • je contact opneemt met de helpdesk van B-ware Business Software

Onderstaande persoonsgegevens worden door B-ware Business Software verwerkt:

 DOEL Aard van de gegevens
Beheer van contactformulieren Voor- en achternaam
Kantoornaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Website
Beheer van nieuwsbrieven Voor- en achternaam
Adres
Telefoonnummer
Faxnummer
E-mailadres
Geboortedatum
Beroep
interne bewerkingscode cliënten identificatie procedures
IP-adres
Gegevens met betrekking tot betaalmethoden: Post- of bankafschrift van identiteit, controleer het aantal en / of creditcardnummer, de vervaldatum van de kaart
transactiegegevens: transactienummer, de details van de aankoop, inschrijving, de goederen of diensten gekocht

 

Hosting gegevens

Alle verzamelde en verwerkte data wordt door ons gehost in de Europese Unie. Echter, als een onderaannemer van ons buiten de Europese Unie is gevestigd, nemen we als verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens alle nodige maatregelen om de beveiliging van de gegevens van onze klanten te garanderen.

Als je de bestemming van je gegevens wilt achterhalen, neem dan contact met ons op via e-mail: avg@b-ware.com.

Bestemming van de verzamelde gegevens

De verzamelde gegevens kunnen binnen alle dochterondernemingen van ons worden overgedragen. Deze kunnen ook worden doorgegeven aan derden als dat essentieel is voor de uitvoering van de overeenkomst tussen ons en onze leden (bijvoorbeeld levering van producten per post).

Bewaartermijn

De gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor een periode in overeenstemming met de geldende wetgeving.

 

 

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van je computer. Een cookie bevat gegevens zodat je bij elk bezoek aan onze Websites als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze Websites speciaal op jou in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Wanneer je onze Websites bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we je informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze Websites accepteer je het gebruik ervan. Je toestemming is geldig voor een periode van dertien maanden. Informatie over en toestemming voor het gebruik van cookies zal voor iedere afzonderlijke Website afgegeven worden.

Welke cookies gebruiken wij?

Wij gebruiken de volgende type cookies:

  • Functionele cookies: hiermee kunnen we de website beter laten functioneren en is het gebruikersvriendelijker voor de bezoeker. Bijvoorbeeld: we slaan je inloggegevens op of wat je in je winkelmandje hebt gestopt.
  • Geanonimiseerde analytische cookies: deze zorgen ervoor dat iedere keer wanneer je een website bezoekt er een anonieme cookie wordt gegenereerd. Deze cookies weten of je de site al eerder bezocht hebt of niet. Alleen bij het eerste bezoek, wordt er een cookie aangemaakt, bij volgende bezoeken wordt er gebruik gemaakt van de reeds bestaande cookie. Deze cookie dient enkel voor statistische doeleinden. Zo kunnen daarmee de volgende data verzameld worden:
    • het aantal unieke bezoekers
    • hoe vaak gebruikers de site bezoeken
    • welke pagina’s gebruikers bekijken
    • hoe lang gebruikers een bepaalde pagina bekijken
    • bij welke pagina bezoekers de site verlaten
  • Analytische cookies: deze zorgen ervoor dat iedere keer wanneer je een website bezoekt er een cookie wordt gegenereerd. Deze cookies weten of je de site al eerder bezocht hebt of niet. Alleen bij het eerste bezoek, wordt er een cookie aangemaakt, bij volgende bezoeken wordt er gebruik gemaakt van de reeds bestaande cookie. Deze cookie dient enkel voor statistische doeleinden. Zo kunnen daarmee de volgende data verzameld worden, zoals:
    • welke pagina’s je hebt bekeken
    • hoe lang je op een bepaalde pagina bent gebleven
    • bij welke pagina je de site hebt verlaten

 

Hoe kan ik het gebruik van cookies bepalen?

Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en de verwijdering van cookies voor elke browser kun je terecht op de website van de Consumentenbond.

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy policy aan te passen. Wijzigingen zullen op deze Website worden gepubliceerd.

Datum laatste aanpassing: 12-7-2018