DocSys.Web zorgt voor uniforme uitstraling NS

NS is één van de klanten die richting heeft gegeven aan de ontwikkeling van DocSys.Web. NS was de eerste grote klant van de voorloper van DocSys.Web. Een goede communicatieafdeling zit dicht tegen de directie aan. Zij helpt bij het laten landen van de grote issues in de organisatie. NS vindt dat wij daar als leverancier ook een bijdrage aan moeten leveren en dat doen we graag.

Onderhoud vereenvoudigen, verspilling voorkomen

De DocSys-migratie van desktop naar het web viel samen met het NS-doel om het onderhoud terug te brengen. Het faciliteren van alle soorten ‘desktop clients’ (van Citrix tot roaming profiles en SharePoint) in het kader van het verhogen van de inzetbaarheid stond centraal. Het terugbrengen van verspilling was de aanleiding voor de ontwikkeling van de Printerladeaansturing.

Intensief gebruik

Inmiddels is NS al jaren tevreden gebruiker van het ‘Documentensysteem’. Het Documentensysteem verzorgt de e-mailhandtekening in Outlook en zorgt dat Word tekstdocumenten, posters en PowerPoint-presentaties altijd in huisstijl worden gemaakt. Onlangs is het Documentensysteem uitgebreid met de mogelijkheid om grafieken en tabellen in NS-huisstijl te maken en is ook de E-mail Pay-off aan de e-mailhandtekening toegevoegd. Zo komen we tegemoet aan de wensen van gebruikers.

"Vanaf het begin hebben wij de mogelijkheden gezien van DocSys. Een van de kernwaarden van NS is betrouwbaarheid. Wij eisen dit ook van onze leveranciers. Al jaren helpt DocSys op gebruikersvriendelijke en eenvoudige wijze bij het borgen van de huisstijl. Als organisatie maken wij een transitie naar marktwerking en klantgerichtheid. De ervaring met de huidige DocSys-suite maakt het mijn interne klant makkelijker om efficiënt van Office 2003 naar Office 2010 over te stappen."
Evert-Jan van Himbergen, Projectmanager Corporate Identity NS

Over NS

In 1917 ging de Hollandsche IJzeren Spoorweg-Maatschappij samenwerken met de Maatschappij tot Exploitatie van Staatsspoorwegen en werd de belangenmaatschap Nederlandse Spoorwegen opgericht. In 1938 zijn deze gefuseerd tot de N.V. Nederlandse Spoorwegen (NS).

Het Nederlandse spoorwegnet is het op twee na drukste spoorwegnet ter wereld en het drukste in Europa. NS bestaat uit meerdere bedrijven die intensief samenwerken, maar die tegelijkertijd vrij zelfstandig opereren (NS Holding, NS Reizigers, NS Poort, Abellio, NedTrain). Bij NS werken ruim 30.000 mensen.

Naar het cases overzicht

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op