HRM-Brievenboek en integratie met PeopleSoft voor foutloze HR-documenten KPN

KPN heeft haar HR-service centrum uitbesteed aan Logica. Logica zorgt voor afhandeling van HR- en Payroll-taken in het PeopleSoft HRM-systeem en de communicatie naar de KPN-medewerkers met behulp van een DocSys HRM-Brievenboek.

Integratie HRM‑systeem PeopleSoft

DocSys.HRM koppelt een slim en onderhoudsvriendelijk Brievenboek aan het HRM-systeem van de klant (voor KPN is dat PeopleSoft), daarnaast biedt het alle voordelen van DocSys.Web waardoor de merken van KPN (Telfort, XS4ALL, iBasis) dezelfde Tekstblokken kunnen gebruiken in combinatie met hun eigen huisstijl. (Lees over de Multi Label Manager).

Brievenboek

Het Brievenboek is slim, omdat u logica in Tekstblokken kunt opnemen. Hierdoor worden handmatige keuzes of gegevens uit het centrale HRM-systeem doorvertaald naar de juiste tekstdelen. Het is onderhoudsvriendelijk omdat Standaarddocumenten in feite ‘snelkoppelingen’ zijn tussen Tekstblokken en modellen. Dit bespaart u veel werk bij CAO- of wetgevingswijzigingen.

Tussen KPN en Logica zijn duidelijke afspraken gemaakt over reactietijden en correcte afhandeling. DocSys.HRM is onderdeel van de oplossing en het proces dat dit serviceniveau realiseert.

"De medewerkers ervaren de eenvoud van het maken van arbeidscontracten als ideaal. Het is een gebruiksvriendelijk HRM-Brievenboek dat foutloos en snel werken mogelijk maakt. Het helpt ons de afgesproken kwaliteit en servicetijd te halen."
Jolanda de Jong, Contentmanager HR Shared Service Center KPN

Over KPN

KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen. In Duitsland en België volgt KPN een meer-merken-strategie in de mobiele markt en neemt daar met E-Plus en BASE een derde positie in. Bij KPN werken meer dan 15.000 medewerkers.

Logica verleent zakelijke en technologische diensten. Wereldwijd telt Logica 39.000 medewerkers. Logica biedt zakelijke dienstverlening, systeemintegratie en outsourcing voor klanten over de hele wereld. Onder de klanten bevinden zich de grootste bedrijven van Europa.

Naar het cases overzicht

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op