Justis genereert VOG met DocSys Documentserver

Justis, de screeningsautoriteit van het ministerie van Justitie en Veiligheid, verstrekt onder meer de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze Verklaring Omtrent het Gedrag en alle bijbehorende correspondentie wordt automatisch gegenereerd door de DocSys Documentserver met Oracle-integratie.

Snel en foutloos documenten genereren

B-ware Business Software verzorgt het genereren van volledige gepersonaliseerde documenten in de huisstijl van Justis binnen de Oracle omgeving die is ingericht door Sogeti en Whitehorses. De Documentserver is volledig geïntegreerd in de workflow en genereert automatisch documenten die bij de status van een aanvraag horen. Bij een toekenning wordt bijvoorbeeld de daadwerkelijke Verklaring Omtrent het Gedrag gegenereerd en bij een afwijzing de bijbehorende afwijzingsbrief. De informatie uit het systeem waarin alles wordt bijgehouden, wordt direct op de juiste plekken in het juiste huisstijlmodel geplaatst. Zo wordt een document snel en foutloos opgebouwd.

Eisen Justis

Justis voert vele screeningen uit en geeft jaarlijks meer dan een half miljoen Verklaringen Omtrent het Gedrag af. Snel documenten kunnen genereren is – naast dat dit uiteraard foutloos moet gebeuren – een belangrijke voorwaarde. De eis om minimaal 2 miljoen documenten per jaar te kunnen genereren, wordt met gemak gehaald. De implementatie van de Documentserver levert Justis een significante tijdsbesparing op.

Lange termijn overeenkomst

De overeenkomst tussen B-ware Business Software en Justis is afgesloten voor een periode van vijf jaar. Het streven is dat B-ware de documentprocessen binnen Justis verder optimaliseert door het beheren, creëren en onderhouden van documenten te vereenvoudigen.

De Verklaring Omtrent het Gedrag wordt gegenereerd met de Documentserver. De benodigde informatie wordt automatisch uit Oracle gehaald en op de juiste plek in het document geplaatst. Ook bijbehorende brieven worden automatisch gegenereerd.

Over Justis

Justis is de screeningsautoriteit van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Justis werkt aan een veiligere en rechtvaardigere samenleving door het screenen van personen en organisaties. Justis heeft toegang tot exclusieve bronnen, analyseert informatie uit deze bronnen en vormt zich een oordeel over de integriteit van personen en organisaties. Op basis van deze oordeelsvorming geeft Justis verklaringen, vergunningen, adviezen en risicomeldingen af. Justis adviseert organisaties over de inzet van zijn producten en laat daarbij ruimte voor maatwerk.

Naar het cases overzicht

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op