Heuvelrug Wonen maakt snel gepersonaliseerde brieven dankzij de Documentserver

Woningcorporatie Heuvelrug Wonen vindt het belangrijk om helder te communiceren en huurders goed te informeren, bijvoorbeeld over woningonderhoud. Ze willen dit proces efficiënt inrichten en goed herkenbaar zijn als zender: Heuvelrug Wonen. Met de server-based documentgenerator de Documentserver maken de medewerkers van Heuvelrug Wonen foutloos, snel en eenvoudig brieven. Altijd in de juiste huisstijl en gepersonaliseerd.

Brief kiezen uit het Brievenboek

De medewerkers van Heuvelrug Wonen kiezen in het Brievenboek de brief die ze willen maken. Eventueel kunnen ze Tekstblokken invoegen of zelf extra inhoud typen. Hierna selecteren ze de ontvangers via het vraag-en-antwoordscherm.

Integratie, koppeling eWorX

De klantgegevens worden rechtstreeks uit eWorX gehaald. Medewerkers hoeven geen bestanden te koppelen zoals bij een Excel-mailmerge en fouten zijn uitgesloten. De basisbrief en de benodigde klantgegevens worden op een externe server gekoppeld tot gepersonaliseerde brieven. Terwijl de werknemer weer verder werkt worden de elementen gekoppeld tot foutloze documenten, geautomatiseerd geprint op het juiste papier en op dossierniveau opgeslagen in eWorX.

Download Businesscase Documentserver Heuvelrug Wonen

Benieuwd waarom Jan van Garderen, Financieel Manager bij Heuvelrug Wonen blij is met de Documentserver?

Download de businesscase 

Lees meer over de Documentserver

“De Documentserver zorgt voor een enorme tijdsbesparing. Binnen een paar minuten heb je 3000 gepersonaliseerde brieven. Het gaat ontzettend snel!”
Jan van Garderen, Financieel Manager Heuvelrug Wonen

Over Heuvelrug Wonen

Heuvelrug Wonen is een woningcorporatie, actief op de Utrechtse Heuvelrug. In de Doornse, Driebergse en Leersumse samenleving beheren zij bijna 3300 woningen, een kwart van het totale woningbestand. Met 38 medewerkers en maatschappelijke partners werken ze aan een vitale en aantrekkelijke woonomgeving.

Naar het cases overzicht

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op