Contractgenerator zorgt voor optimalisatie HRM-afdeling HEINEKEN

Ieder contract is anders: wel of geen proeftijd, wel of geen concurrentiebeding, allemaal informatie die opgenomen moet worden in het HRM-systeem en de arbeidsovereenkomst. Om het proces rondom het aannemen van nieuw personeel te vereenvoudigen en versnellen is binnen de VI Tool (de naam waaronder DocSys.Web is geïmplementeerd bij HEINEKEN) het Employment Data Form (EDF) ontwikkeld. Hierdoor wordt per contract gemiddeld een half uur bespaard. Dit zorgt voor een snelle Return On Investment.

Betere workflow, betere documenten

Een toegankelijk invulscherm helpt de HR-adviseur bij het invoeren van de benodigde gegevens. Het EDF komt automatisch in de mailbox van de HR-assistent. Deze genereert na controle en eventuele aanvulling met een klik op de knop een volledig gepersonaliseerd en foutloos contract met begeleidende brief en bijlagen. Vanzelfsprekend in de HEINEKEN huisstijl.

Efficiënt en foutloos werken

Gegevens die meerdere keren in een documenten voorkomen (zoals een naam) hoeven maar één keer ingevuld te worden. Door het gebruik van intelligente Tekstblokken worden automatisch de juiste stukken tekst geselecteerd en toegevoegd aan het contract.

OPEN DE PDF

Meer over HEINEKEN Contractgenerator

“Het invulscherm en tekstblokken zorgen voor foutloze, uniforme contracten en een enorme tijdsbesparing.”
Yvette Overgoor-Ouwerkerk, HR Process & Support Lead HEINEKEN International

Over HEINEKEN

HEINEKEN is ’s werelds waardevolste internationale premium biermerk en bijna overal ter wereld verkrijgbaar. HEINEKEN heeft een prominent merkenportfolio met meer dan 250 internationale premium merken, regionale en lokale bieren, speciaalbieren en ciders. Voorbeelden van merken zijn Heineken, Amstel, Desperados, Sol, Tiger en Strongbow Gold. Met meer dan 165 brouwerijen in meer dan 70 landen is HEINEKEN één van ‘s werelds grootste brouwerijen en biedt het werk aan ruim 85.000 mensen.

Naar het cases overzicht

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op