Documenten altijd in huisstijl dankzij gepersonaliseerd Office-lint

DocSys.Web voegt een speciaal huisstijl tabblad toe aan het Office-lint. We hebben dit lint geoptimaliseerd, zodat medewerkers met één muisklik het juiste huisstijlsjabloon kunnen openen. “We zijn erg enthousiast over het vernieuwde lint”, aldus de, senior medewerker servicedesk bij een woningcorporatie.

Gepersonaliseerd Office-lint, direct het juiste sjabloon openen

Zodra de medewerkers Word of PowerPoint opstarten zien zij het speciale huisstijl tabblad, waarop knoppen voor het genereren van documenten en de opmaak van documenten overzichtelijk zijn weergegeven. Het is bijvoorbeeld mogelijk om veelgebruikte sjablonen/modellen, zoals een Brief, direct te openen.
Via het overzichtelijke DocSys invul/selectiescherm kunnen geadresseerden worden geselecteerd en andere informatie zoals het onderwerp worden toegevoegd. Persoonsgebonden informatie zoals Ondertekenaar en Locatie zijn gekoppeld aan het profiel van de gebruiker zodat medewerkers deze gegevens niet iedere keer opnieuw hoeven te selecteren. Na een klik op ‘Voltooien’ zien gebruikers een basisbrief die verder ingevuld kan worden. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van diverse tekstblokken of kan men zelf tekst typen.

Opmaak altijd in huisstijl

Diverse knoppen verzorgen de opmaak van documenten in huisstijl. De tekst is automatisch in het juiste font en lettertype. Tussenkopjes, opsommingen en een tabel of kader kunnen eenvoudig ingevoegd worden. Hierdoor is een document altijd 100% in huisstijl.

“We zijn erg enthousiast over het nieuwe lint. De nieuwe knoppen helpen om sneller en gemakkelijker documenten in huisstijl te maken. Doordat de mogelijkheden overzichtelijk worden gepresenteerd kunnen gebruikers de handige functies sneller vinden. Ik hoor dat in de wandelgangen en merk dit ook aan de belasting van de Servicedesk. Collega’s van de afdeling communicatie zijn heel blij dat de documenten die gemaakt worden voldoen aan de huisstijlrichtlijnen.”
Senior medewerker servicedesk bij woningcorporatie

Naar het cases overzicht

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op