Astellas Pharma kiest B-ware voor HRM-optimalisatie

Geplaatst op in de categorie nieuws

Na NIBC, HEINEKEN en Ecorys heeft Astellas B.V. gekozen voor B-ware Business Software om het maken van HR-documenten te optimaliseren. Astellas kiest voor een HRM-Brievenboek in combinatie met cloud-oplossing DocSys Online zodat installeren niet nodig is.

Dezelfde wensen als HEINEKEN

Bij Astellas is men altijd op zoek naar mogelijkheden om efficiënter te werken. Dat geldt dus ook voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Vanuit de HR-afdeling werd contact met ons opgenomen nadat ze ons verhaal over de HEINEKEN HRM-optimalisatie hadden gelezen. Ze herkenden de knelpunten en gaven aan op zoek te zijn naar een soortgelijke oplossing om processen te optimaliseren.

Contractgenerator en HRM-Brievenboek

We zijn begonnen met het rationaliseren van de documenten en het maken van een Contractgenerator voor arbeidsovereenkomsten. DocSys haalt gegeven op uit SAP Success Factors. Het is de bedoeling om het HRM-Brievenboek hierna verder uit te breiden om zo het maken en opslaan van verschillende soorten HR-documenten verder te vereenvoudigen.

Over Astellas

Astellas B.V. is het Nederlandse onderdeel van Astellas Pharma Inc. Deze multinational behoort tot de top twintig van de farmaceutische bedrijven en heeft wereldwijd 16.000 werknemers. Astellas concentreert zich met name op de ontwikkeling van geneesmiddelen in zes behandelgebieden: transplantatie, urologie, oncologie, anti-infectiva, pijnbestrijding en dermatologie.

Tags

Terug naar het overzicht