ApplicationNet werkt met DocSys.Web

Geplaatst op in de categorie nieuws

Huisstijlautomatisering en procesoptimalisatieApplicationNet kiest voor DocSyS.Web

ApplicationNet – serviceprovider voor online werken – wil haar professionele uitstraling borgen en processen optimaliseren door het maken van dagelijkse documenten in huisstijl te automatiseren. Belangrijke wensen waren dat gegevens uit huidige systemen kunnen worden hergebruikt en dat correct versiebeheer en de correcte opslag van documenten gegarandeerd is. DocSys.Web zorgt hiervoor.

DocSys.Web: open systeem, koppelingen met applicaties

DocSys.Web is een open systeem. Hierdoor zijn koppelingen met andere applicaties en databases zoals DMS, HRM of CRM eenvoudig te realiseren en verloopt hergebruik en opslag van informatie soepel. DocSys.Web kan als documentgenerator ingezet worden en document workflow versnellen, versoepelen en verbeteren. Tevens maakt DocSys.Web het mogelijk om geautomatiseerd te printen. DocSys.Web heeft zichzelf ruimschoots bewezen bij diverse ministeries en commerciële bedrijven en voldoet prima aan de wensen van ApplicationNet.

Brieven, presentaties, digitale nieuwsbrieven en meer

B-ware heeft diverse huisstijlmodellen ontwikkeld voor ApplicationNet. Zes huisstijlmodellen verzorgen de opmaak van tekstdocumenten zoals brieven, memo’s en rapporten in Microsoft Office Word (module Writer). Daarnaast beschikt ApplicationNet over een model voor PowerPoint‑presentaties (module Impress), een e-mailondertekening in huisstijl (module Signer) en de mogelijkheid om digitale nieuwsbrieven te maken (Headlines). ApplicationNet heeft hiermee de basismiddelen om helder, efficiënt en herkenbaar – in huisstijl – te communiceren.

Over ApplicationNet

ApplicationNet (volledige dochter van KPN) levert met Werkplek Online een online werkplek en zorgt dat klanten onafhankelijk van tijd, plaats en zonder ICT-zorgen kunnen werken. Gebruikers kunnen any time, any place en vanaf elk device via een beveiligde internetverbinding de benodigde software en documenten benaderen en worden ondersteund middels uitgebreide selfservice tools. Grote namen als PostNL , Arbo Unie,  FC Groningen en NS Stations maken al gebruik van ‘Werkplek Online’.

Tags

Terug naar het overzicht